МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ

Майски празници в Кушадасъ, 5 нощувки, с автобус от София
Продължителност:
7 дни / 5 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати на отпътуване:
01.10.2023 г.,   03.10.2023 г.,   06.10.2023 г.,   08.10.2023 г.,   10.10.2023 г.,   13.10.2023 г.,   15.10.2023 г.

Цена от: 292.33 лв.
Програма
Описание

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2023


КАМПАНИЯ „Плати депозит 30 % при записване“  за резервации направени до  30.04.2023.Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Кушадасъ с автобус от София: • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.


Място, дата и часове на отпътуване: • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.

 • Тръгване от София в приблизителни часове от 14.00 до 17.00 ч. Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

 • Връщане от Кушадасъ в приблизителни часове от 15.00 до 18.30 ч

 • Продължителността на пътуването е около 14-16 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.·        

 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 25 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво / начислява се поради драстичното завишение на цените на горивата/
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 35 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 50 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Програма
Ден 1

Отпътуване от София по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Кушадасъ. Нощен преход.Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време. Нощувка.Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Основна информация и допълнителни услуги

ЛЯТО 2023 ТУРЦИЯ, АВТОБУСНА ПРОГРАМА


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ  ПО КАМПАНИЯ „ПЛАТИ ДЕПОЗИТ 30 % ПРИ ЗАПИСВАНЕ“  за резервации, направени до 30.04.2023.


1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Втори  депозит в размер на 20 % от общата цена на туристическия пакет - до 60 дни преди датата на пътуване
1.3 Доплащане на пълната сума до 25 дни преди датата на пътуване.


2. Анулационни срокове:


2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.


2.2  Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва: • ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.

 • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.

 • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.

 • Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".


 УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2023 НАПРАВЕНИ СЛЕД 15.04.2023: • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.

 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
  Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА: • отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.


Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.


Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.


Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи: • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.


Такса гориво: • Обявените цени са калкулирани на база 2.50 лв. за 1 литър. 

 • При увеличение на цената на горивото до 9,99% спрямо базовата цена, няма да се начислява горивна такса.

 • При увеличение равно или надвишаващо 10% спрямо базовата цена ще бъде въведена горивна такса.

 • При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо базовата цена, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 10.00 лв. 

 • На всяко следващо увеличение на горивото с 10% спрямо базовата цена, сумата се мултиплицира.


Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.


Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13062210000758/от 03.06.2022 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/80553333Хотели по програмата
MELIKE
Кушадасъ, Турция
от 292.33 лв.
ROXX ROYAL KUSADASI
Кушадасъ, Турция
от 310.68 лв.
MINAY
Кушадасъ, Турция
от 327.56 лв.
ASENA
Кушадасъ, Турция
от 337.81 лв.
SUNDAY BEACH HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 366.17 лв.
GOLDEN GATE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 373 лв.
PONZ HOTEL KUSADASI
Кушадасъ, Турция
от 384.02 лв.
CITY'S HILL HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 397.46 лв.
BY KARAASLAN INN HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 397.95 лв.
OMER HOLIDAY RESORT
Кушадасъ, Турция
от 398.45 лв.
FLORA SUITES
Кушадасъ, Турция
от 417.96 лв.
MELIS HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 420.93 лв.
MY AEGEAN STAR
Кушадасъ, Турция
от 444.4 лв.
SENTINUS BEACH HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 444.4 лв.
CASA DEL SOLE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 444.4 лв.
ARORA HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 449.29 лв.
ALTINSARAY
Кушадасъ, Турция
от 450.02 лв.
SURTEL
Кушадасъ, Турция
от 450.75 лв.
DABAKLAR
Кушадасъ, Турция
от 450.75 лв.
PALMIRA BEACH HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 453.68 лв.
PALMIN HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 468.37 лв.
NOTION KESRE BEACH
Кушадасъ, Турция
от 471.8 лв.
LADONIA HOTELS ADAKULE
Кушадасъ, Турция
от 475.69 лв.
PALOMA MARINA SUITES
Кушадасъ, Турция
от 479.24 лв.
PIGALE BEACH RESORT
Кушадасъ, Турция
от 485.72 лв.
FANTASIA DELUXE KUSADASI
Кушадасъ, Турция
от 514.82 лв.
LABRANDA EPHESUS PRINCESS
Кушадасъ, Турция
от 515.79 лв.
KARYA FAMILY RESORT
Кушадасъ, Турция
от 516.77 лв.
BATIHAN BEACH RESORT
Кушадасъ, Турция
от 516.77 лв.
RAMADA HOTEL & SUITES BY WYNDHAM
Кушадасъ, Турция
от 519.66 лв.
CLUB CACTUS PARADISE
Кушадасъ, Турция
от 527.27 лв.
FAUSTINA HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 529.97 лв.
CLUB YALI HOTEL & RESORT
Кушадасъ, Турция
от 538.28 лв.
QUEEN MARIN HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 538.77 лв.
WINDHAM RESIDENCES KUSADASI GOLF & SPA
Кушадасъ, Турция
от 539.26 лв.
GRAND BELISH
Кушадасъ, Турция
от 543.16 лв.
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE
Кушадасъ, Турция
от 547.57 лв.
GRAND BLUE SKY
Кушадасъ, Турция
от 550.02 лв.
GRAND EFE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 556.36 лв.
TUSAN BEACH RESORT
Кушадасъ, Турция
от 560.53 лв.
SIGNATURE BLUE RESORT
Кушадасъ, Турция
от 567.38 лв.
ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT
Кушадасъ, Турция
от 569.57 лв.
ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB
Кушадасъ, Турция
от 573.49 лв.
MARTI BEACH KUSADASI
Кушадасъ, Турция
от 578.38 лв.
FLORA GARDEN EPHESUS
Кушадасъ, Турция
от 583.26 лв.
OTIUM SEALIGHT BEACH RESORT
Кушадасъ, Турция
от 583.26 лв.
AKBULUT
Кушадасъ, Турция
от 586.44 лв.
MARINA HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 597.93 лв.
RICHMOND EPHESUS RESORT
Кушадасъ, Турция
от 602.1 лв.
INFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORTS
Кушадасъ, Турция
от 611.37 лв.
ILAYDA AVANGARDE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 617.5 лв.
CHARISMA DE LUXE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 617.5 лв.
SEALIGHT FAMILY CLUB
Кушадасъ, Турция
от 622.37 лв.
CLUB BEYY RESORT HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 641.95 лв.
AQUA FANTASY HOTEL & SPA
Кушадасъ, Турция
от 644.48 лв.
SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE
Кушадасъ, Турция
от 651.72 лв.
LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA
Кушадасъ, Турция
от 656.61 лв.
KORUMAR DELUXE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 725.05 лв.
PINE BAY HOLIDAY RESORT
Кушадасъ, Турция
от 773.96 лв.
TNR BOUTIQUE HOTEL & SPA
Кушадасъ, Турция
от 793.52 лв.
UNIQUE LIFE STYLE BOUTIQUE HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 807.82 лв.
TUI BLUE EPHESUS
Кушадасъ, Турция
от 856.1 лв.
PALOMA PASHA RESORT
Кушадасъ, Турция
от 880.56 лв.
RISUS AQUA BEACH RESORT HOTEL
Кушадасъ, Турция
от 934.57 лв.
BATIHAN VADI HOTEL & VILLAS
Кушадасъ, Турция
от 1109.14 лв.
SUNIS EFES ROYAL PALACE
Кушадасъ, Турция
от 1117.22 лв.
CLUB MARVY BY PALOMA
Кушадасъ, Турция
от 1192.69 лв.
Подобни оферти