Почивки в Турция

Почивка в Сиде, Турция с автобус от София - 7 нощувки
Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати на отпътуване:
06.10.2023 г.,   13.10.2023 г.

Цена от: 513.92 лв.
Програма
Описание

ТУРЦИЯ ЛЯТО 2023 


 „Плати депозит 35 % при записване“ за резервации направени до  30.09.2023.Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде със 7 нощувки: • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.


Информация за пътуване: • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.

 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 25 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво / начислява се поради драстичното завишение на цените на горивата/
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 25 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 55 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 9

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Основна информация и допълнителни услуги

ЛЯТО 2023 ТУРЦИЯ, АВТОБУСНА ПРОГРАМА


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:


1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 35 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 25 дни преди датата на пътуване.


2. Анулационни срокове:


2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.


2.2  Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва: • ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.

 • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.

 • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.

 • Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА: • отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.


Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.


Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.


Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи: • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с валиден международен паспорт или лична карта. При безсрочна валидност на личната карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.


Такса гориво: • Обявените цени са калкулирани на база 2.50 лв. за 1 литър. 

 • При увеличение на цената на горивото до 9,99% спрямо базовата цена, няма да се начислява горивна такса.

 • При увеличение равно или надвишаващо 10% спрямо базовата цена ще бъде въведена горивна такса.

 • При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо базовата цена, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 10.00 лв. 

 • На всяко следващо увеличение на горивото с 10% спрямо базовата цена, сумата се мултиплицира.


Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.


Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/от 13.06.2023 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/80553333Хотели по програмата
SIDE TOWN BY Z HOTELS
Сиде, Анталия
от 424.2 лв.
HOLIDAY CITY HOTEL
Сиде, Анталия
от 475.52 лв.
CLOVER MAGIC PARK SIDE
Сиде, Анталия
от 504.77 лв.
CLOVER MAGIC ALTINKUM
Сиде, Анталия
от 539.17 лв.
BIENO VENUS HOTEL
Сиде, Анталия
от 555.52 лв.
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Сиде, Анталия
от 572.92 лв.
SIDE ROYAL PARADISE HOTEL
Сиде, Анталия
от 598.35 лв.
CLOVER MAGIC NOVA BEACH
Сиде, Анталия
от 607.36 лв.
SIDE SQUARE HOTEL (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 614.79 лв.
CLUB NENA
Сиде, Анталия
от 639.43 лв.
CALIDO MARIS HOTEL
Сиде, Анталия
от 665.57 лв.
MP LABRANDA EXCELSIOR SIDE
Сиде, Анталия
от 666.7 лв.
LOXIA COMFORT CLUB SIDE
Сиде, Анталия
от 674.64 лв.
BOSPHOROS SORGUN HOTEL
Сиде, Анталия
от 700.35 лв.
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 701.83 лв.
PEMAR BEACH RESORT
Сиде, Анталия
от 703.09 лв.
SERENIS SIDE HOTEL
Сиде, Анталия
от 726.37 лв.
SUNMELIA BEACH
Сиде, Анталия
от 738.72 лв.
CLUB THRONE BEACH HOTEL
Сиде, Анталия
от 750 лв.
ARMAS BELLA SUN HOTEL
Сиде, Анталия
от 754.42 лв.
ASKA SIDE GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA
Сиде, Анталия
от 760.68 лв.
AMELIA BEACH RESORT SPA
Сиде, Анталия
от 766.1 лв.
BIENO CLUB HOTEL SUNSET
Сиде, Анталия
от 766.93 лв.
SEADEN COROLLA HOTEL
Сиде, Анталия
от 776.33 лв.
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 781.82 лв.
MAYA WORLD GOLF HOTEL SIDE
Сиде, Анталия
от 789.35 лв.
PEGASOS WORLD
Сиде, Анталия
от 790.38 лв.
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE
Сиде, Анталия
от 792.32 лв.
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Сиде, Анталия
от 800.18 лв.
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Сиде, Анталия
от 815.44 лв.
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT
Сиде, Анталия
от 820.14 лв.
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Сиде, Анталия
от 829.96 лв.
THRONE BEACH RESORT&SPA
Сиде, Анталия
от 832 лв.
CESARS RESORT SIDE
Сиде, Анталия
от 848.6 лв.
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 861.21 лв.
MEGASARAY RESORT SIDE
Сиде, Анталия
от 881.7 лв.
ALBA QUEEN HOTEL
Сиде, Анталия
от 882.28 лв.
OTIUM FAMILY ECO CLUB
Сиде, Анталия
от 883.8 лв.
DIAMOND BEACH HOTEL SPA
Сиде, Анталия
от 894.08 лв.
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL
Сиде, Анталия
от 918.99 лв.
CLUB SIDELYA HOTEL
Сиде, Анталия
от 921.45 лв.
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 926.33 лв.
SIDE PRENSES RESORT HOTEL & SPA
Сиде, Анталия
от 928 лв.
CRYSTAL ADMIRAL RESORT
Сиде, Анталия
от 935.14 лв.
ARCANUS TRENDLINE RESORT Side
Сиде, Анталия
от 935.14 лв.
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Сиде, Анталия
от 941.6 лв.
SELECTUM FOR TWO SIDE (ex.Heaven Beach)
Сиде, Анталия
от 947.29 лв.
ALEXIA RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 962.51 лв.
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE
Сиде, Анталия
от 984.05 лв.
VONRESORT GOLDEN BEACH
Сиде, Анталия
от 984.44 лв.
DIAMOND ELITE HOTEL SPA (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 989.91 лв.
LAGO HOTEL
Сиде, Анталия
от 992.64 лв.
TRENDY PALM BEACH SIDE
Сиде, Анталия
от 1002.38 лв.
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Сиде, Анталия
от 1007.02 лв.
SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE
Сиде, Анталия
от 1009.23 лв.
ORFEUS PARK HOTEL
Сиде, Анталия
от 1011.41 лв.
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 1015.73 лв.
VONRESORT GOLDEN COAST
Сиде, Анталия
от 1033.71 лв.
AMARA FAMILY RESORT
Сиде, Анталия
от 1036.86 лв.
LYKIA WORLD ANTALYA
Сиде, Анталия
от 1050.15 лв.
SELECTUM FAMILY RESORT SIDE
Сиде, Анталия
от 1075.18 лв.
MASTER FAMILY CLUB SIDE
Сиде, Анталия
от 1078 лв.
ARCANUS SIDE RESORT
Сиде, Анталия
от 1083.01 лв.
SIDE ROYAL PALACE
Сиде, Анталия
от 1085.74 лв.
NOVA PARK HOTEL
Сиде, Анталия
от 1093.56 лв.
BERRY HOTELS
Сиде, Анталия
от 1100.54 лв.
TURAN PRINCE HOTEL
Сиде, Анталия
от 1107.65 лв.
VONRESORT ELITE HOTEL
Сиде, Анталия
от 1107.65 лв.
SIDE ROYAL STYLE
Сиде, Анталия
от 1113.12 лв.
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY
Сиде, Анталия
от 1128.71 лв.
CLUB TURAN PRINCE WORLD
Сиде, Анталия
от 1132.29 лв.
ALBA RESORT HOTEL
Сиде, Анталия
от 1147 лв.
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Сиде, Анталия
от 1169.74 лв.
CASTIVAL HOTEL
Сиде, Анталия
от 1172.65 лв.
MIRAMARE QUEEN
Сиде, Анталия
от 1173.36 лв.
MAYA WORLD HOTEL SIDE
Сиде, Анталия
от 1208.96 лв.
ROYAL TAJ MAHAL
Сиде, Анталия
от 1210.35 лв.
ADALYA ART SIDE
Сиде, Анталия
от 1222.66 лв.
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT
Сиде, Анталия
от 1241.41 лв.
SEVEN SEAS HOTEL BLUE (ex.Otium Seven seas)
Сиде, Анталия
от 1243.17 лв.
NOVUM GARDEN SIDE
Сиде, Анталия
от 1249.93 лв.
TUI MAGIC LIFE JACARANDA
Сиде, Анталия
от 1283.28 лв.
SUENO BEACH SIDE
Сиде, Анталия
от 1306.64 лв.
BARUT B SUITES
Сиде, Анталия
от 1309.69 лв.
KIRMAN CALYPTUS RESORT
Сиде, Анталия
от 1316.34 лв.
BARUT SUNWING SIDE BEACH
Сиде, Анталия
от 1317.7 лв.
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 1318.49 лв.
CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 1318.49 лв.
TURQUOISE HOTEL
Сиде, Анталия
от 1345.87 лв.
STARLIGHT RESORT HOTEL
Сиде, Анталия
от 1347.91 лв.
SUNRISE PARK RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 1347.91 лв.
DIAMOND DELUXE HOTEL SPA
Сиде, Анталия
от 1352.29 лв.
AYDINBEY KING'S PALACE
Сиде, Анталия
от 1391.13 лв.
TRENDY ASPENDOS BEACH
Сиде, Анталия
от 1405.42 лв.
TUI BLUE PALM GARDEN
Сиде, Анталия
от 1455.39 лв.
KIRMAN SIDEMARIN BEACH
Сиде, Анталия
от 1459.99 лв.
ALBA ROYAL HOTEL (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 1462 лв.
KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB
Сиде, Анталия
от 1477.45 лв.
KAMELYA COLLECTION FULYA
Сиде, Анталия
от 1487.99 лв.
TRENDY SENTIDO VERBENA BEACH
Сиде, Анталия
от 1510.98 лв.
ADALYA RESORT & SPA
Сиде, Анталия
от 1537.54 лв.
ADALYA OCEAN RESORT
Сиде, Анталия
от 1537.54 лв.
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN
Сиде, Анталия
от 1588.76 лв.
MIRAMARE BEACH HOTEL
Сиде, Анталия
от 1615.58 лв.
PALOMA PERISSIA
Сиде, Анталия
от 1619.68 лв.
ROYAL DRAGON
Сиде, Анталия
от 1673.76 лв.
BARUT TUI SENSATORI RESORT SORGUN
Сиде, Анталия
от 1727.26 лв.
LIU RESORTS
Сиде, Анталия
от 1758.55 лв.
BARUT TUI BLUE ANDIZ (ADULTS ONLY)
Сиде, Анталия
от 1840.53 лв.
PALOMA ORENDA RESORT
Сиде, Анталия
от 1844.6 лв.
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Сиде, Анталия
от 1934.39 лв.
SEADEN QUALITY RESORT AND SPA
Сиде, Анталия
от 2003.72 лв.
BARUT ARUM COLLECTION
Сиде, Анталия
от 2155.01 лв.
VOYAGE SORGUN
Сиде, Анталия
от 2197.45 лв.
SIDEKUM HOTEL
Сиде, Анталия
от 2269.45 лв.
BARUT HEMERA RESORT
Сиде, Анталия
от 2284.68 лв.
PALOMA OCEANA RESORT
Сиде, Анталия
от 2495.9 лв.
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
Сиде, Анталия
от 2564.36 лв.
BARUT ACANTHUS & CENNET
Сиде, Анталия
от 3634.98 лв.
Подобни оферти